Agriturismo Villa Vicini

• Douche

oorschot

jun 2025

2 jaar geleden hier geweest. gaan zelden terug naar een CP. maar deze is zo mooi dus terug gegaan. Wat een gastvrijheid ontvangen met een eigen witte wijn. wat een uitzicht en mooie hoekjes. dit zal ook niet de laatste x zijn dat we hier terugkomen.

5 sterren voor het uitzicht. dat is fenomenaal! ook voor de kinderen is het heel leuk vertoeven! maar dat is het ook. wij voelden ons helemaal niét welkom! De dame is nog vriendelijk, de heer helemaal niet. Geen rondleiding, geen info, geen welkomstdrankje. We vonden het raar, en al helemaal als we zagen dat de personen die achter ons toekwamen dit wel allemaal kregen. de camperplek zat vol putten & lag aan een drukke straat, niet omheind.

Wat een prachtige plek en wat een uitzicht!!! Hartelijke ontvangst en super fijn plaats om te zijn. Eigenaren hebben leuke adviezen om te fietsen. Het plaatsje Petritoli is erg leuk en authentiek. Met ibike goed te doen. Fijn zwembad! Het gezamenlijke diner was een groot succes! Dus zeker een aanrader.

Contrada Croce (SS55) 3

63851, Ortezzano, Italië

Agriturismo Villa Vicini met 8 plekken gelegen tussen de wijn- en olijfgaarden - zee en Sibilini gebergte 20km - centrum

2 sep t/m 1 okt

2 jul t/m 1 sep