Agriturismo Amarant

• Stroom

em&glynn

aug 2024

Absoluut geweldig, heerlijke, rustige plek, geweldige familie en zo zorgzaam. Toen we op de boerderij waren, kregen we alle dieren te zien die we konden voeren en water konden geven. De plek was prachtig, met ons eigen water en wastafel, het zwembad was geweldig, er waren ligbedden, stoelen en een picknickplaats. We reserveerden een tafel in het restaurant waar we het beste 5-gangenmenu kregen. Het was het beste verblijf in lange tijd. Toen we terugkwamen uit Zuid-Italië, kwamen we terug. Geweldige plek.

De parkeerplaats is zeer slecht aangegeven, ligt erg ver weg en is alleen te bereiken via slechte wegen. Na onze aankomst konden we niemand persoonlijk of telefonisch bereiken. Na 2 uur kwam er een vrouw die ons nogal grof vroeg om de stacaravan te verplaatsen, hoewel er hier geen (!) andere stacaravan was. Ze vroeg ook om het identiteitsbewijs, dat ze ons pas terugstuurde nadat we opnieuw contact met haar hadden opgenomen

GipsyPaola

nov 2021

Wij hebben hier 1 nacht gestaan. Stille plek bij restaurant. Niet gegeten. Beetje vergane glorie, oud sanitair. Prijs/kwaliteit niet in verhouding.

Strada Alessandrina

15026, Bergamasco, Italië