Lago della Rovine

• Vuilnisbak

• Honden toegestaan

rikvanzwol

aug 2024

Echt een fantastische plek zo midden in de bergen! Mooie wandelingen mogelijk en een prima koffietentje.

ivannes

aug 2024

Aan een meertje tussen de toppen van de bergen prachtig . Geen enkele service ook geen Internet. Het is een attractie bij de locale bevolking . Het is aan te raden om S'morgens naar boven te rijden en pas nadat alle dagjes mensen weg zijn terug weg te rijden . Wij kwamen aan tussen 15 u en 16 u en het was zweten met onze camper 7,50 x 2,34 m . Maar het is gelukt en dan sta je daar sprakeloos door de omgeving ! Vertrekpunt van mooie wandelingen.

Sunrader

jul 2024

Total off grid tussen de Gemsen en bij het vismeertje. Heerlijk rustig als alle dagjes bezoekers zijn verdwenen na circa 19:00 uur. dan kun je ook niet meer betalen en moet je wachten tot de volgende morgen 08:00. wij betaalden €6,- voor alleen de nacht (eind van de middag aangekomen en ochtend weer vertrokken) erg mooie plek om te wandelen

Strada Comunale Rovine

12010, Entracque, Italië

bij een bergmeer - alleen betalen in de zomermaanden - toegankelijk vanaf april/mei tot oktober/november - afhankelijk van de sneeuw - centrum 10km

15 apr t/m 15 nov

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!