Camper Simius

• Stroom

frank4

okt 2025

Niet waar. Er is nog steeds parkeergelegenheid.

W-en-R

sep 2025

Prima camperplaats. Bij receptie streelt men Engels. Keuze uit standaard of grote plaats(+ 10 euro) Alles strak georganiseerd. Kom je aan tijdens de middagpauze dan mag je de camper op een parkeerveld naast de camperplaats parkeren. Sanitair en serviceplaats zijn netjes. Douchen met 0,50 euro munt voor 3 minuten water. Gebruik wasmachine (4euro) op inschrijven bij de receptie. Strand met strandbar dichtbij.

Kundl708

mei 2025

mooi, goed onderhouden terrein en sanitaire voorzieningen. Er waren een paar regels die wij niet erg vonden. Ook in Duitsland zijn veel zaken gereguleerd en scheiden wij thuis ons afval. Het strand ligt op vijf minuten loopafstand en is een droomstrand. Leuk stadje, makkelijk te bereiken in ongeveer 15 minuten. Wij betaalden €25,- per nacht met de camper, twee volwassenen en één kind. Wat ons betreft is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend. Punten afgetrokken omdat er maar één toilet is voor M/V

Via Delle Poiane 1

09049, Crabonaxa/Villasimius, Italië

Zee 500m - centrum 2km

11 sep t/m 30 sep

1 aug t/m 7 aug

21 aug t/m 31 aug

Toon alle tijden en prijzen

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!