Area Comunale

• Honden toegestaan

3.2

Hjordisyrr

nov 2018

Er is niet veel te beoordelen, het is maar een parkeerplaats met een mooi uitzicht. Pas op voor de route: één verkeerde afslag en u bevindt zich in grote problemen, bergopwaarts op hele smalle straten zonder mogelijkheid om terug te keren. Dat hebben we gedaan (met dank aan Garmin! :-)) en een paar kleine schade aan de auto opgelopen.

jlréunion

jul 2018

Toegang mogelijk tot grote campers (met een manoeuvre in het centrum van het dorp om een ​​scherpe bocht naar links te nemen). De drinkwaterkraan is met een hangslot gesloten, maar iemand komt hem openen zodra hij je ziet. Maar de hitte kan overweldigend zijn, en er was een kantoor voor een begrafenis op de dag dat we passeerden; dus we bleven niet, het is altijd moeilijk om op vakantie te zijn in het midden van een rouwende familie.

guebel

jun 2018

Moeilijk om ruimte te vinden. Als de begraafplaats gesloten is, is het erg stil. Helaas is de VE niet langer bruikbaar.

Via Giudea I 42

94010, Calascibetta, Italië

rustige plaats op het plein voor het Convento dei Cappuccini bij kerkhof - sleutel vragen bij het kerkhof

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!