Parking Fattoria la Vialla

• Honden toegestaan

• Shop of kiosk

Yolande-Rob

jun 2025

Wij zijn hier nu voor de 3e keer en de 1e keer op de camperplaats. Reserveren is nodig. Afgebakende plaatsen door hoge beplanting, met stroom/ water en er staat een Dixie toilet. Je kunt hier gratis staan als je een maaltijd nuttigt. Er zijn wel hele grote zwarte brutale mieren op de plaats.. De artikelen van La Vialla zijn superlekker

guus71

sep 2024

wat al eerder geschreven is kan ik onderschrijven. Mooie plek, wij hadden de rondtour van 11 uur dus het was nog rustig. Naar gelang de dag vorderde werd het drukker. Reserveren is een must!

Zorg ervoor dat u zich vooraf registreert. gesloten op zondag. Gemakkelijk te bereiken op 8 meter. zijn vrij. Er is elektriciteit, maar verder is er niets. Ik kan slechte recensies niet begrijpen. we hebben genoten van een geweldige maaltijd, er was water en wijn. Het personeel is super aardig, de boerderij is heel mooi en de producten zijn super lekker en de sfeer is gewoon geweldig. Bedankt voor een geweldige middag!!!

Via di Meliciano 26

52029, Castiglion Fibocchi, Italië

Fattoria la Vialla, een biologisch-dynamische boerderij met huiswinkel - svp iets eten op terras of iets kopen in het winkeltje - centrum 1km

1 apr t/m 1 okt