Camping Village Rocchette

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Camping Village Rocchette is een ideale locatie voor liefhebbers van natuur en ontspanning. Het ligt in het gelijknamige stadje, op 6 km van Castiglione della Pescaia. Het is gemakkelijk bereikbaar via het fietspad of met de pendelbus tijdens het zomerseizoen. Diensten: restaurant met panoramisch terras, tennis/padel/pingpong/beachvolleybal/minivoetbal/buitenfitnessruimte, 2000 m2 groot zwembad met hydromassagebaden, trainingsbad en jacuzzi, minimarkt, entertainment (juni/september), pendeldienst naar het strand (juni/september), geldautomaat, wasmachines met muntinworp, fietsverhuur, excursies, verhuur van SUP/kano/waveboard. Huisdieren zijn toegestaan op kampeerterreinen en in glampingaccommodaties (lodgetenten en minilodgetenten).

Lees verder

• Douche

prima camping maarrrrr...waarom wordt niet aangegeven dat je bij het verlaten van de camping zelf het grote hek mag openen. Ik nam keurig de normale uitgang bij de receptie en omdat deze heel smal is reed ik per tegen de paal van de slagboom...De voorzijde van de camper werd beschadigd en je kunt wel nagaan dat ik daar enorm KWAAD werd. Waarom was er geen Uscita-bord geplaatst of ons gewezen op het hek van de ruime uitgang.

Annejos

mei 2025

Grote camping met smalle wegen vooral als de parkeerplaats ook nog vol staat. We kregen een plaats toegewezen helemaal achter op de camping via een slecht begaanbaar pad vol kuilen waar we op een open ruimte een plaats mochten kiezen. Heel onduidelijk. Ik vermoed geen mooie plaats (want die waren er wel) door de korting kaart NKC. Sanitair 10 min lopen en vuil. Wel een heel mooi zwembad en goed restaurant. Fietspad naar het stadje is ook prima

ariedekreij

okt 2024

Wat een waardeloze camping. Indeling erg onoverzichtelijk, slecht aangegeven en slecht verlicht. slechts 1 plek voor je afval, ver weg! Geen bril op de wc, geen toiletpapier. Wel schoon! Elektriciteit slechts 3 amp! Bij regen grote plassen, ook op de paden. Overhangende takken op de paden, kans op schade aan je voertuig! Grijswater afvoerput slecht bereikbaar Supermooi zwembad, dat wel. Maar voor ons was dit eens en nooit weer.

Strada Provinciale delle Rocchette snc

58043, Castiglione della Pescaia, Italië

Locatie host

Lees verder

Aan zee Broodjesservice Centrum 700m

7 apr t/m 15 mei

28 sep t/m 18 okt

15 sep t/m 27 sep

Toon alle tijden en prijzen

ACSI - Campingcard