Nog geen foto's van deze locatie

Camping Talamone Village

Richardmaria

jun 2022

groot-onpersoonlijk. zwembad is prima, sanitair kan beter. restaurant personeel niet spraakzaam en keken chagrijnig. mijn partner had zijn eten op toen was mijn eten er nog niet. na een herinnering/vraag aan een medewerker kreeg ik een kwartier later mijn bestelling. zij heeft geen enkel woord gecommuniceerd met ons. hierover later opmerking gemaakt aan leiding. reden was dat ze het druk hadden. tja, 1 keer en nooit meer

Suus-Drost

aug 2020

Als je van massale kampeerfabriek houdt, is het prima. Sanitair simpel en niet schoon. Wel ruime camper plaatsen met schaduw. Voor een nachtje ok. Plaatsje is wel leuk.

Vi-i-husbil

okt 2019

Echt leuke camping met fantastisch overloop zwembad, restaurant, kleine supermarkt en vriendelijke medewerkers. Een beetje een wiebelig om je camper te parkeren vanwege veel bomen, maar lekker schaduwrijk in de hete zon. We betaalden in september 2019, een speciale prijs buiten het seizoen van 18 € voor 2 volwassenen, camper en elektriciteit. Warme douches inbegrepen en ook ligbedden bij het zwembad. Strand is niets bijzonders, maar de stad is mooi.

Strada Provinciale Talamone 2

58010, Orbetello, Italië

Met kleine supermarkt en een goed restaurant - 600 m naar strand - 1,5 km naar Talamone

1 apr t/m 22 sep

ACSI - Campingcard