Camping Ansitz Gamp

• WiFi

• Wasmachine

• Voorzieningen passanten

3.7

We hebben 1 overnachting gedaan vanwege doorreis. betaalden €59.95 voor een camperplek op een laag gelegen grasveld. We konden boven bij de camping gebruik maken van het sanitair maar dat hadden we niet nodig. De ontvangst was correct maar onpersoonlijk. De prijs-kwaliteit verhouding vinden wij onvoldoende. Het nabijgelgen plaatsje maakt veel goed.

Bob&Nikki

aug 2025

Nadat wij ‘‘s avonds laat aankwamen werden wij vriendelijk ter woord gestaan en was er nog een plekje voor ons vrij op een camperveld nabij. Hier konden wij gebruik maken van stroom en schoon water. De volgende dag was er voor ons een plekje beschikbaar op de camping zelf. De camping is super netjes, het sanitair is schoon, net als het zwembad. De camping ligt dichtbij het dorpje waar veel restaurantjes en barretjes zijn.

fransgielen

jul 2025

Heel vriendelijk personeel. Lekker zwembad, sanitair prima. Heel mooi dorpje met diverse leuke restaurants. De wandeling naar het hooglegen klooster is zeer de moeite waard (wel wandelschoenen aandoen).

Griesbruck 10

39043, Klausen - Chiusa, Italië