Parking P1

• Honden toegestaan

Postkantoor

jul 2025

Wij zijn om 16:30 uur op P3 aangekomen. Dan vertrekken er veel toeristen en toen was er ruimte zat om de camper neer te zetten. er is een kleine snackbar en daarnaast een toilet die de hele nacht beschikbaar bleef. Er staan ook afvalbakken. Verder geen faciliteiten. De slagbomen gaan niet dicht, dus je kan er gewoon overnachten. Je moet wel een ticket kopen, dat € 10 per dag kost, voor een overnachting dus € 20.

Braies is in het hoog seizoen niet bereikbaar zonder vooraf bestelde P-kaart. Tussen 9-16 uur mag je niet naar boven. P1 is parkeerplaats en vandaar uit moet je met bus naar het meer. Denk een km of 6 omhoog. P4 ligt vlakbij het meer, daar zijn maar een beperkt aantal camperplaatsen. Andere P niet bereikbaar met campers ivm hoogte beperkingen.

G-L

aug 2020

Beheerder begon vriendelijk, maar zodra we in het engels begonnen te spraken sloeg de stemming om. “No english only Italiano!” We moesten snel kiezen of we even wilden blijven of ook overnachten. Inmiddels sprak hij Duits tegen ons. We kozen voor een overnachting en moesten 20.- betalen. Hij wees vervolgens precies aan waar we moesten staan. Toiletten aanwezig. Je wandelt zo naar het meer.

Frazione San Vito

39030, Prags - Braies, Italië

tussen Braies di Dentro en het Lago di Braies [500m] - sleutel bij de bar

1 apr t/m 1 okt

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!