Camping Olympia

Sjaemelkes

sep 2025

Wij hadden deze camping gekozen. Het lag op onze route. €28,50 klopt echter niet. Wij betaalden €66,80 voor 1 standplaats voor de camper met stroom en de toeristenbelasting. Gezien het al laat was toch maar gedaan. Ze zijn super vriendelijk ook in het winkeltje. Het restaurant wat erbij ligt hebben wij heerlijk gegeten. Dat is de prijs en echt waardig.

CaminoChris

jun 2025

Uitstekende uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Toprestaurant aan de camping verbonden. Goed assortiment in de shop. Toch maar 3* want: - pokkeduur: 64 € per nacht voor een standaardplek… - …eerder klein voor buscamper van 6 meter; - bestaande gasten wordt geen voorrang gegund voor verlenging; - sanitair hoofdgebouw gedateerd; - brood na 1/2 u uitverkocht, meermaals; - wasmachineperikelen.

paufinrey

mei 2025

Geweldige camping, maar wel wat prijzig. We betaalden € 53 (ACSI-korting is niet geldig, hoewel sommige andere kortingskaarten dat wel doen) voor één nacht, inclusief toeristenbelasting en elektriciteit. De bushalte naar Dobbiaco is echter voor de deur en de gastenkaart is inclusief gratis openbaar vervoer. De faciliteiten zijn uitstekend (wasserij etc.), de receptie is zeer professioneel. De winkel heeft een goed assortiment en het restaurant is uitstekend. Prachtig uitzicht.

Via Frau Emma

39034, Toblach - Dobbiaco, Italië