Schlosshof Lana Resort

• Stroom

Margarete!

aug 2025

EEN STERKE AANBEVELING! Een zeer goed onderhouden camping: beter kan het niet! Het sanitair wordt meerdere keren per dag schoongemaakt, het zwembad is supermooi en de plaatsen zijn goed afgescheiden door hoge heggen. Het personeel is erg vriendelijk en er hangt een prettige sfeer onder de kampeerders. We hebben enorm genoten van ons verblijf hier (5 dagen). Een uitstapje naar Merano en Bolzano is de moeite waard, net als een wandeling over de Waalweg. 😊

Erg fijne camping! Luxe toiletten en een groot zwembad. Het eten in het restaurant was geweldig! Het personeel was ook aardig. We komen zeker terug. Ga zo door!

Sanitair is prachtig! Zwembad is leuk en er hangen overal regeltjes. Het zogenaamde infinity-zwembad heeft aparte regels en je moet er extra voor betalen, maar niet op dinsdag, beetje vreemd, er hangt een groot bord met “fuck normal”, dus gewoon doen. De standaard plaatsen zijn heel klein: hutjemutje. Veel Duitsers. De Gondel naar boven valt niet onder de Guest Pas. Mening: Niets voor ons! Geen fijne sfeer! Tip eten Lana: Reichhalter (reserv.)

Via Ing. Luis Zuegg 14

39011, Völlan - Foiana, Italië