Camping Margherita

• Stroom

Uitstekende camping vlakbij het stadscentrum, gunstig gelegen voor een bezoek aan het kasteel en de Queen's Walk. Panoramisch uitzicht op het Monte Rosa-massief. Er is ook een supermarkt in de buurt. Mijn dochters hebben enorm genoten van de speelkamer met pingpongtafel, biljart en andere spellen. De faciliteiten zijn wat gedateerd, maar schoon. We betaalden €40 voor één nacht.

Edima49

aug 2023

Het is de enige camping in Gressoney Saint Jean en er zijn geen alternatieven in de omgeving. We verbleven half augustus en betaalden voor 4 nachten campers en 2 personen meer dan € 200. De camping zou beter omschreven kunnen worden als kennel omdat er meer honden dan mensen waren, de staanplaatsen niet afgebakend waren, de douches te klein zijn en er geen wc-papier in de toiletten is. Ook de spoelbakken voor de afwas zijn zonder warm water. WIFI niet aanwezig.

HTV008

jun 2023

Middagpauze van 12 tot 14 en desondanks werden we welkom geheten door de heel vriendelijke eigenaar om 13:15 uur terwijl wij gewoon rustig wachtten tot we naar binnen konden. Zelf een plek uitzoeken op vlak gras. Heel goed sanitair (veel en warm water, zonder drukknop) in een verwarmd gebouw. Verschillende faciliteiten als gezamenlijke ruimte waar we geen gebruik van hebben gemaakt. Enorm aanbevolen als je in de buurt bent.

Riservato Al 10

11025, Gressoney-Saint-Jean, Italië

centrum 1,5km

2 sep t/m 30 nov

29 apr t/m 14 jun

7 jan t/m 28 apr

Toon alle tijden en prijzen