Campeggio Sarathei

• Stroom

PieroP

sep 2025

Een prachtige camping midden in de natuur, perfect voor wie rust en ontspanning zoekt. Ruime, goed onderhouden plaatsen, omgeven door groen en ver weg van alle drukte. Een gastvrije sfeer, ideaal voor zowel gezinnen als mensen die gewoon genieten van rust en wandelingen in de frisse lucht. Een aanrader voor wie wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur en de authentieke natuur wil ervaren.

Mieke507

aug 2025

Het is hier ontzettend druk, vooral buiten vanwege het meer. Ik betaal €30 voor één persoon en één auto, maar ze bieden niet eens toiletpapier, zeep of papieren handdoekjes voor de toiletten, wat ik helemaal niet zie in die prijs. Bovendien zijn de slagbomen gesloten van 13.00 tot 15.00 uur en van 23.00 tot 8.00 uur, dus je kunt er niet in of uit. Als er een andere plek in de buurt was, zou ik daar zeker overstappen.

Soestdijk5

jul 2025

Met gierende banden zijn wij een dag eerder dan de bedoeling was vertrokken. Ouderwets sanitair zonder handzeep of wc papier en douchen met een muntje en echt niet schoon. Afwassen met lauw water en alleen een gootsteen tot je beschikking. voor 40€ per dag mag je meer verwachten. Alleen water te halen bij het sanitair blok, na 1 dag regen is het 1 modderboel. Het meer is omgeven door grof grind en er is een klein zandstrandje. Een desperate plek.

Viale Al Lago 13

32016, Farra d'Alpago, Italië