Agricamping Est Garda

• Stroom

Artur785

aug 2025

Zeer rustige en goed onderhouden agricamping. Op een steenworp afstand van het centrum van Lazise. De eigenaren zijn vriendelijk en super behulpzaam. Elke ochtend vers brood bezorgd. We komen zeker terug.

We verbleven drie nachten op Agricamping Est Garda. Een plek midden in de natuur en heerlijk rustig. Bij aankomst werden we hartelijk en enthousiast ontvangen. De eigenaar begeleidde ons direct naar de kampeerplaats en hielp ons met parkeren. De plaatsen zijn zeer ruim en er is veel aandacht besteed aan details (het grote gazon is prachtig onderhouden). Elke middag worden er brood en croissants besteld.

Grinder43

aug 2025

Dit is een pareltje! De eigenaren zijn ongelooflijk vriendelijk en hardwerkend. De ontvangst was buitengewoon hartelijk en hoewel we niet gereserveerd hadden, boden ze ons een fantastische oplossing: een plek in de wijngaard. Het uitzicht op het Gardameer is magnifiek. Je hebt de beschikking over een eigen badkamer met toilet (gebouwd tijdens de coronapandemie). Elke ochtend worden er broodjes bij je staanplaats bezorgd. Een fantastische plek, wel wat prijzig, maar zeker de moeite waard.

Via Pastrengo 15

37017, Lazise, Italië