Camping Delle Rose

summit22

sep 2025

Prachtige locatie aan het meer. Sommige plaatsen op plek A waren wat glooiend en modderig toen we aankwamen. Toegang tot het meer en de ligweide met een code bij de poort. Schone toiletten, een markt met alle benodigde winkelmogelijkheden ter plaatse, een geweldig zwembad met een leuke bar. Vriendelijk personeel. Prijs was 30 euro per nacht. Een aanrader!

NicoleK

sep 2025

Deze camping is geweldig! Het sanitair is proper en je kan net zo lang douchen als je wilt, zonder muntjes of een knop die vanzelf uitgaat. Het Gardameer is hier super toegankelijk voor jong en oud met een klein zand strandje. Wat voor ons het meeste opviel is het personeel aan de receptie. Zij verdienen hier een echte 10, niets is hun te veel en zullen je met alle vragen helpen. Wij gaan hier zeker nog eens naar toe!

Ellen67

jun 2025

mooie camping ,prima sanitair heerlijk warm water ook voor afwas . beetje jammer als je op 4e rij staat betaald voor prijzen alsof je gelijk aan meer staat .wij betaalden voor 3 nachten 159,50 voor 2 pers met camper .

Strada San Gaetano 20

37017, Pacengo, Italië

direct aan Gardameer - centrum 2km

16 apr t/m 2 okt

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!