Dune

• Zwembad

4.5

JustRREG

aug 2024

Wij zijn op de bonnefooi naar Bibione gereden en hadden (op voorhand) camping Dune als eerste op ons lijstje staan. En we hadden geluk, want er was een ruime en fijne pitch vrij! Deze camping is geen camping met zwembad en animatie, maar juist heel gemoedelijk en relaxt. De sanitairgebouwen zijn erg schoon. Je bent op 100 m. van het strand en de diverse beachclubs. Ook de winkels en het gezellige centrum zijn dichtbij (fiets- en wandelpaden)

hapso

jul 2024

leuke camping waar je zelf je plekje mag uitkiezen, schoon en grote toiletgebouwen. 27 euro per camper plus 13 per persoon. electra inbegrepen.

JJWIE

jul 2024

Mooie, rustige camping met directe toegang tot het strand. Geen animatie of andere franjes. Het sanitair is wat ouder, maar zeer schoon. Tegen betaling is er een wasmachine beschikbaar. Douche, elektriciteit en water op het perceel zijn bij de prijs inbegrepen. Er is een koffie- en snackautomaat. Winkels zijn te voet in 5-10 minuten te bereiken.

Via Baseleghe 17

30028, San Michele al Tagliamento, Italië

Schaduwrijke staanplaatsen in het dennenbos - directe toegang tot het strand.

5 apr t/m 23 mei

24 mei t/m 30 mei

31 mei t/m 6 jun

Toon alle tijden en prijzen