Camping Lido

siparte😊

jun 2025

Camping op 200 meter van het strand, ruime plaatsen, waarvan vele in de schaduw, comfortabele toegangspaden, hoewel een beetje stoffig. Talrijke voorzieningen, hoewel sommige wat gedateerd, prachtige zwembaden, maar slechts 2 uur 's ochtends en 2 uur 's middags geopend. Mogelijkheid tot een groot, gratis en zeer schoon strand direct voor de camping. Handige mogelijkheid om water te laden en te lossen, met de mogelijkheid om ook uw voertuig te wassen. Eerste twee weken van juni: € 37 per dag uitgegeven.

Jo-Na

jul 2022

Grote camping met veel schaduw plekje die vaak wel enorm stoffig zijn. De zee is niet zo aantrekkelijk: viezig water. Zwembad simpel maar tussen 13 en 16 gesloten. Dat is echt wel vervelend. Omgeving (niet per se de camping zelf) is erg lawaaierig.

giancarlo321

jun 2021

het is de eerste keer dat ik in dit dorp verblijf. volledig aan onze behoeften voldaan: rust, netheid, uitstekende service en aandacht voor hygiëne en ruime plaatsen. we komen zeker terug en bevelen het aan. Giancarlo

Viale dei Ginepri 115

30020, San Michele al Tagliamento, Italië

zee 200m - centrum 1,5km

12 mei t/m 18 sep

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!