Eco Camp Rizvan City

Geclaimd door eigenaar

• Stroom

RCMalibu2024

sep 2025

grote plaatsen, rustige site, perfect sanitair + zwembad… Top 😎👍 en gemakkelijk te vinden…

Wim&Feikje

aug 2025

Ik sluit me aan bij de vorige review: helemaal prima. Ca. 40 minuten fietsen naar Gospic met supermarkten en terrassen. Vanaf de camping eerst een stukje langs de doorgaande weg, al snel rechtsaf (met hulp van bv maps.me) en dan via een smalle, asfaltweg met heel weinig verkeerd tot de stad. Met mountainbikes kun je er een leuke lus van maken over grindwegggetjes. Ook goede wandelmogelijkheden, bijv door Rizvanusa en dan verder (met bv maps.me).

inhunnopjes

jul 2025

Helemaal prima. Er zijn ruim voldoende voorzieningen die keurig zijn. We hebben vrij zicht op het veld, dat bij de camping hoort, waarop een parcours met spannende dingen. En dan de vogels! Meerdere geluiden tegelijk. Niks mis met het continue geluid van tigtig krekels, hoor, maar dit is echt mooi.

rizvanuša 1

53206, Grad Gospić, Kroatië

camping bij familieboerderij [omgebouwd naar avonturen- en excursiecentrum] - gelegen in een klein dorpje aan de voet van Mount Velebit - Gospic 10km

1 apr t/m 1 okt