in natuurgebied, nabij rivier, centrum 500 m, broodjesservice
Grabovac 319
47246, Grabovac, KroatiëHRK 22,30 • 15 apr. t/m 1 okt.
Kortingskaartenvriendelijke mevrouw in restaurant die ook de camperplaats regelde. echt ‘n duizendpoot. Eten is prima in orde. campingplaats ook in orde maar niet gezellig. prima voor een nacht. wel duur !! 26€
Bij ontvangst eigenlijk gesloten. Mochten wel blijven slapen. Bij restaurant gegeten maar helaas bleek later dat ze ons hebben opgelicht met de pinbetaling. Bijna 80 euro afgeschreven voor een avondmaal van 20 euro. Dure plek zo. Nooit maar dan ook nooit meer. Raad het dan ook iedereen af..
Wij wilden hier overnachten. Helaas gesloten
Wij wilden hier overnachten. Helaas gesloten
Grabovac 319
47246, Grabovac, Kroatië44° 57' 52" N
autocampkorita@gmail.com
HRK 22,30 • 15 apr. t/m 1 okt.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater