Cerine Camper stop

• Stroom

• Vuilnisbak

klaas1903

mei 2025

Je staat op een stukje parkeerterrein, afgebakend, maar het wordt ook gebruikt voor personenauto’s van het personeel. melden bij de receptie van het zwembad. Je kan daar douchen, maar wel zwembroek of badpak meenemen want het is douche voordat je het zwembad in gaat, dus geen prive douche. Er is maar 1 aansluitpunt voor elektra, dus zeer beperkt. De 24 Euro die wij moesten betalen voor camper, 2 personen incl. stroom en tax was veel te hoog.

jvhbmw

jul 2024

Dit mag geen cp heten. Het is een stukje parkeerterrein waar campers mogen staan tussen de auto's. Er zijn voldoende elektra aansluitingen van uit 1 verdeelkast. Van douche en wc mag je in het zwembad gebruik maken. Zeer sobere plaats voor 22 euro pn. Ik zoek de volgende keer iets beters.

Frank-en-Ria

jun 2024

Hebben hier 2dagen gestaan met slechte weersomstandigheden maar ons geen moment verveeld. Door aanwezigheid van een prachtig zwembad. Leuk stadje om te bezoeken en de prijs is voor 2 dagen 20 euro inclusief zwembad. Voor 2 personen met camper en alle service aanwezig.

Ulica Miroslava Krleže 81

48000, Koprivnica, Kroatië

verharde plaatsen met grasstrook - snackbar - zwembad - restaurant 300m - winkels 1km