Strand Potovošće

• Vuilnisbak

• WiFi

RAW

jul 2025

Doe dit niet. Inderdaad mooi aan zee, maar gewoon een parkeerplaats die in ieder geval vandaag overvol was en die 25 euro per dag kost. Wij betaalden 8 euro omdat we later aankwamen. Om 20:00 uur kwam er een onaardige man om het nachttarief te innen: nog eens 30 euro en dan moest je wel voor 8:00 uur de volgende ochtend weg zijn anders kwam er weer een dagtarief van 25 euro bij. Wij hebben om 20:00 uur dus maar besloten een andere plek te zoeken.

DieSchellhorner

jul 2023

Geweldige locatie, geweldig strand, strandstoelen en parasols te huur op het strand. Kleine bar Parkeren niet echt schaduwrijk. Toegang voor kampeerders nogal avontuurlijk. Helaas moesten we omkeren omdat honden totaal verboden zijn. Jammer! Er zou een klein gedeelte kunnen zijn voor hondenbezitters. Vandaag 23/7/12 's avonds geen enkele camper op het terrein en strand helemaal leeg. Een prima tip voor niet-hondenbezitters dus in ieder geval 🌟 🌟 🌟.

JBouwsema

jul 2023

3 juli geweest vreselijk druk en het is een pittige klim en afdaling met een camper we mochten niet overnachten wij vinden dit een afraders

Potovošće

51516, Vrbnik, Kroatië

parkeerplaats bij strand - centrum 4km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!