Camp Sime (Punta)

• Lozen afvalwater

• Stroom

Camping aan zee. Geweldige locatie met een prachtig uitzicht. De toiletten waren oud en niet erg schoon. Dhr. Milan heette ons hartelijk welkom. We betaalden € 40 per nacht voor twee volwassenen. Ik vond dat de prijs op de klant was afgestemd.

dolenc

nov 2024

Perfecte plek om in deze periode te verblijven. De camping is gesloten, maar we maken een afspraak met dhr. Milan voor één nacht. We zetten onze camper bij het strand. We betaalden voor één nacht 30€. Twee volwassenen en twee kinderen met elektriciteit en drinkwater. Toiletten op 100m afstand. Ik sprak met een andere man en hij zei dat je alleen in het huis bij de zee hoeft te vragen om je camper op hun stuk land te parkeren.

Henk.Bouwman

jul 2023

Mooie camperplek direct aan het water. Bij aankomst vriendelijk ontvangen door een oudere man. In de directe omgeving niets te doen. Je komt hier duidelijk voor de rust en het water. Wij zijn 1 nacht gebleven. Bij afrekenen kregen wij het idee dat ze geen vaste prijs hebben. Ons gevoel gaf aan dat ze je beoordelen op waar je mee komt. Moesten € 35,- betalen. Best veel voor een camperplek.

Sveti Petar 119

23207, Sveti Petar na Moru, Kroatië