Camping Solitudo

Knausrich

2 weken geleden

Nou, we wilden Dubrovnik bezoeken, en vanwege een gebrek aan accommodaties in de buurt was dit de enige optie. We kwamen aan en gingen naar de receptie. We konden kiezen uit verschillende plaatsen, maar die waren allemaal in de hogere prijsklasse. Blijkbaar waren de "goedkopere" plaatsen onbruikbaar na de recente regenval. De duurdere plaatsen zouden de volgende dag vol zijn, want de andere...

Behan

okt 2025

De camping is gewoon open. Prima, niet drukke camping, schoon sanitair. Bus naar oude centrum €2,50, uitleg bij de receptie. Wij betaalden zonder stroom, hond of kind €42,60

Barbabien

aug 2025

Wij verbleven in deel B, redelijk schoon sanitair. Je mag zelf je plek uitzoeken en keuze genoeg want ondanks hoogseizoen is ca. een kwart van de plaatsen bezet. Grote camping met beperkte faciliteiten, duur voor wat je krijgt (€ 95 per nacht voor camper +4p). Er is een market, die is ook aan de prijs (€ 1,80 voor blikje bier). Strand is op loopafstand (ca. 400 m). Perfecte ligging voor uitstapje Dubrovnik, 15 min met de bus voor €2,50 pp enkel.

Ulica Vatroslava Lisinskog 60

20000, Grad Dubrovnik, Kroatië