Kamp Mali Raj

• Stroom

• Douche

riwinenpetra

aug 2025

leuke kleine camping op loopafstand van enkele kiezel strandjes. vriendelijke ontvangst. prachtig sanitair en super schoon! wij hadden een plaats met zeezicht geboekt en gekregen, 2 avonden van de zonsondergang genoten!

n.vanbrab

aug 2025

We betaalden 115€ voor 2 nachten met elektriciteit. Alles was heel net, goede voorzieningen. We hebben van daar een dagje met onze kajak gevaren en konden te voet op restaurant (wel eerst steil), dicht bij ook een kleine strandbar met bijhorende zonsondergang. De camping zelf heel rustig, ernaast een grotere camping met verschillende activiteiten o.a duiken. Met een grote camper kan je er niet staan. Beetje rijkunst is nodig.

Gerard156

sep 2022

Ter info. De camping is per vandaag, 20 sept. gesloten. Jammer, wij konden er nog maar één nachtje staan tussen de olijfbomen.

Unnamed Road

51511, Brzac, Kroatië

familiekamp in olijfgaard, met uitzicht op de zee, eiland Cres en zonsondergangen - alle plaatsen hebben elektriciteit, watervoorziening en gratis WiFi - gemeenschappelijke ruimte met grill - wasservice -strand 200m - haven 7km - stad Krk 13km - centrum 6km

1 jun t/m 20 sep