Camping Punta Povile

• Stroom

Knausrich

2 weken geleden

Mijn geheime favoriet van deze reis. De eerste plek die we dit jaar in Kroatië bezochten, en een echte topper! We hadden de Adriatische Zee pal voor onze camper, slechts gescheiden door een kleine klif. De trap naar het water was slechts 3 meter van de deur van onze camper. Het weer was perfect, dus we begonnen onze kampeertrip op een bijzondere manier en gingen direct na de koffie zwemmen. Er zijn hier twee toiletgebouwen, waarvan één klein.

Enok

aug 2024

Onmogelijk om van grijs water af te komen. Geen vers water. Extreem hoge prijs voor één nacht, 53 euro, voor eigenlijk niets. Ga er niet heen. Zeer, zeer onvriendelijk personeel bij de receptie. Ik raad je echt af om deze autocamping te bezoeken. Ze willen alleen maar geld verdienen aan domme toeristen.

Katta78

aug 2024

Perfect om te baden, om te ontspannen en tot rust te komen. De prijs is echter te hoog, gezien dat de gemeenschappelijke ruimtes, zoals de douche en het toilet, niet bijzonder fris zijn. Voor de douches is er alleen een douchegordijn en de plekken waar je woont zijn niet voorbereid. In de plaats waar wij woonden lagen oude pallets en verschillende afvoeren die eruit zagen alsof ze voor een douche waren en deze waren er vorig jaar ook.

Milana Butkovića 33

51250, Grad Novi Vinodolski, Kroatië

direct aan zee - 1km lang kiezelstrand - bosgebied - eenvoudige faciliteiten - winkels 200m

1 apr t/m 1 okt

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!