Auto Camp Lisicina

• Stroom

• Douche

vuurpijl

aug 2025

kleinschalige krappe camping ruimte te midden van de rotsen/bergen. rijd wel via de rechterkant de ingang tussen de rotsen in anders wordt het een uitdaging. in het hoogseizoen midden augustus €50,- per overnachting, in mijn ogen te duur voor deze camping. het voordeel is dat deze camping op loopafstand zit van het de boulevard van Omiš. wat overigens niet meer als goedkoop beschouwd mag worden. wij vonden de mensen op krk een stuk aardiger

fantastische kleinschalige camping, op loopafstand van Omis. CP met schaduwrijke, eerder grote plaatsen. Uitstappen kunnen ook vanaf de camping geregeld worden voor wie wil. We hadden een noodsituatie waardoor onze dochter dringend medische zorg nodig had. De eigenaar en zijn vrouw die verpleegster is, hebben ons bijzonder goed geholpen. Ze regelden een ambulance, deden alle vertaalwerk, gingen naar de apotheek, ... Geweldig onthaal, dankjewel!!

Doesjes

jul 2025

dikke 5 sterren!!! wat een heerlijke ongedwongen camping. Prachtig tussen de bergen. Hierdoor waait er een heerlijk bries. Dus wel luifel vastzetten anders heb je geen meer😉 We hadden mail gest. gisteren avond of er plek was en € per nacht incl 2 pers. en mogelijk Tax. We kregen vanochtend mailtje terug dat er plek was en kosten all in €37. Wij kwamen om 13:30 aan, mooi op tijd dus. Mooie plek en wat bleek incl stroom. EEN PAREL DEZE PLEK👌😌

Lisičina 2

21310, Grad Omiš, Kroatië