Kamp Plantaza

• Stroom

Raster

jul 2025

lokatie is prima : strand en dichtbij mooie hikings te maken in park paklenica. restaurant op camping is goed/ruime keuze uit gerechten. Er zijn wel enkele verbeterpunten zoals frequenter vuilcontainers ophalen of meer containers neerzetten ( stank van overvolle containers). Douches niet altijd warm genoeg en veelal is de vloer buiten douches nat en niet schoon. Ik zou in elke douche een trekker leggen zodat de vloer niet drijfnat blijft.

Enok

sep 2024

Vandaag aangekomen. Een zeer, zeer vriendelijke ontvangst die ons rondleidde op de autocamping om ons het perceel te laten zien dat we wilden. Zeer vriendelijk. Een rustige plek, geen storende muziek overdag. Zeer schoon toilet en douche met warm water. Ik raad deze autocamping echt aan voor oudere mensen. Meer dan 5 sterren.

Heerlijke camping, sanitair is schoon en netjes. prachtige plekken met schaduw. camping heeft eigen strandje.

Lička Ulica 5

23244, Starigrad, Kroatië

mooie camping met schoon sanitair - plek aan zee - tarieven afhankelijk van locatie en seizoen, raadpleeg website

1 jan t/m 30 jun

1 jul t/m 1 sep

ACSI - Campingcard

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!