camping in lavendelvelden - speciale lavendel winkel - Vilnius 28 km
Klevų gatvė 19
03139, Vilnius, Litouwen€ 30,00 • 1 mei t/m 15 okt.
Kortingskaarten10 vlakke plaatsen met elektriciteit in een absoluut zalig kader aan een meer. We stonden helemaal alleen, de uitbaatster trakteerde op citroen-lavendelcake met lavendelthee. Uitstekend sanitair. 35 Eur/nacht/2pers.
Eens met vorige gasten. Wel supermarkt in de buurt, op fietsafstand en busverbinding met Vilnius. Heel rustige plek met veel ruimte en vogelgeluiden.
Een beetje verborgen camping. Mooi in een aangelegde lavendeltuin. Zeer schoon en goed onderhouden. Het personeel was erg vriendelijk. Als een welkom, was er lavendel thee voor iedereen. Met 15 € per persoon & 10 € per kind relatief duur. RV-sites zijn soms erg schuin. Zelfs op een relatief vlak oppervlak moesten we compenseren met wiggen. Met midgetgolf en kano / roeien.
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (25A)
WiFi
Speelgelegenheid
lees meerKlevų gatvė 19
03139, Vilnius, Litouwen54° 50' 51" N
juratelavender@gmail.com
€ 30,00 • 1 mei t/m 15 okt.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater