Resort Walsdorf

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Ontsnap aan de drukte en geniet van de rust en natuur op ons vakantiepark in Luxemburg. Resort Walsdorf biedt comfortabele accommodaties in een rustige omgeving. Of je nu kampeert of verblijft in een vakantiewoning, hier geniet je van ontspanning na een actieve dag. De combinatie van activiteiten en comfort maakt het de perfecte keuze voor een veelzijdige vakantie. Creëer onvergetelijke momenten samen in de natuurrijke omgeving van Resort Walsdorf.

Lees verder

03nnjh

jul 2025

Mooi resort in een prachtige omgeving. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Het toiletgebouw mag nog wat gemoderniseerd worden, zodat het beter bij het geheel van het park past. Alles was wel heel schoon.

Noppeske

mei 2025

De camping is een werf. Ik tel maximum 30 kampeerplaatsen/camperplaatsen. Winkel en andere afhaalvoorzieningen zijn verdwenen. Wordt stilaan een nieuw bungalowpark. WiFi perfect. Smalle weg ernaartoe is een belevenis. Voor mij maar 1 keer

amennefpossl

jun 2024

ziet er goed uit. maar niet geschikt voor campers hoger dan 2,70 !

Tandelerbach 1

9465, Walsdorf, Luxemburg

Sitecode: 41977

Locatie host

Lees verder

prachtig gelegen vakantiepark tussen heuvels en bossen - verharde plaatsen speciaal voor campers - dagelijks verse broodjes - restaurant

1 apr t/m 23 okt

ACSI - Campingcard