Camping Um Bierg

wij zijn ontvangen door een vriendelijke meneer die ons een mooi plekje uit liet zoeken voor 2 nachten. in het restaurant ontvangen door hele vriendelijke mensen en op beide dagen heerlijk gegeten! we hebben een wandeling gemaakt in het mooie natuurgebied achter de camping, in de omgeving is verder lopend weinig te beleven, maar wij hebben genoten. sanitair was inderdaad wat ouder, maar zeer schoon en alles werkte prima. Toppertje dit plekje!!

Leo 1 september 2025 ontvangen door waarschijnlijk dezelfde oude en zeer onvriendelijke man .Kortingskaart SVR werd niet genoemd. Zeker niet voor herhaling vatbaar.

Eric.bl

aug 2025

mooie camping. veel ruimte. ben hier met doorreis. omdat deze camping op tv was met ik vertrek. Wilde ik deze bezoeken. helaas ontvangen door oude man die puur zakelijke was. kwa omgeving is hier veel te ondernemen. ook vooral wandelen. sanitair goed en schoon.

Um Bierg 32

9689, Lac de la Haute-Sûre, Luxemburg

camping gelegen op een hoogte van 500m - wijds uitzicht over de omgeving - restaurant - gratis stroom tot verbruik van 3kw per dag - 10% korting voor Campercontact gebruikers in het laagseizoen - winkelcentrum van Pommerloch op 7km

17 mei t/m 20 mei

19 okt t/m 3 nov

25 mrt t/m 29 mrt

Toon alle tijden en prijzen