3,79van 5
  • oktober 2023

• september 2023

mooie , rustige camping. sanitair was schoon. mooie omgeving en op loopafstand van Diekirch. wij komen hier terug.

• september 2023

super vriendelijke ontvangst, jonge man legde alles uit, wist heel veel mooie plekken in de omgeving! camping terrein is prachtig! Sanitair tja…. heel erg verouderd, is echt niet meer van deze tijd! Camping terrein verdiend echt een 9, maar sanitair krijgt een 2.

Ger-Tanja

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 87 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,79van 5
  • oktober 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Download voor iOSDownload voor Android

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Camping Op der Sauer