Helaas alles door overblijvers bezet. Ongeloof dat de gemeente hier niets tegen doet maar ook ongeloof dat zo' n (armoedige) plek op dit medium staat. Doorgereden, zonde van de tijd.
Er zijn slechts 4 gratis stroomaansluitingen van 4 amp. .4 plaatsen hebben dus geen stroom. Water chemisch toilet legen gratis. Jammer dat men er onbepertkt kan blijven staan zodat de langblijvers de stroompunten bezet houden. Wel top dat alles gratis is.
Hier gebruiken ze de drinkwaterslang om de toilettank schoon te maken. Voert grijs water geleidelijk af. We nemen hier geen water.🤐🤬
Rue Gare-Usines
3481, Dudelange, Luxemburg49° 28' 18" N
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons