camping gelegen op een hoogte van 500m - wijds uitzicht over de omgeving - restaurant - gratis stroom tot verbruik van 6kw - - 10% korting voor Campercontact gebruikers in het laagseizoen - winkelcentrum van Pommerloch op 7km - Bastogne en Wiltz 15 km
Um Bierg 32
9689, Tarchamps, Luxemburg€ 27,50 • 1 apr. t/m 30 jun.
€ 31,50 • 1 jul. t/m 31 aug.
€ 27,50 • 1 sep. t/m 1 nov.
NKC - NKC/CCI Card, SVR - Stichting Vrije Recreatie, CKE - Camping Key Europe, CCC - Camping & Caravan Club, CCI - Camping Card International, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
Kortingskaartenprima onthaal vriendelijk personeel alles aanwezig in het restaurant prima gegeten aan normale prijzen
Keurige rustige camping met mooi uitzicht en goede fiets- / en wandel mogelijkheden. Sanitair is goed en brandschoon. Maar let op: bij eerder vertrek dan dat er gereserveerd is wordt het teveel niet terug betaald. In het hoog seizoen kan ik me er nog iets bij voorstellen, maar op een 1/4 gevulde camping? En ja het staat in het reglement, maar noem me 1 goede reden waarmee je deze regel kunt rechtvaardigen.
lees meerOntvangst is vriendelijk. Wat ik vreemd vond was dat wij voor 1 nacht € 30.50 moesten betalen. Camper en 2 personen. Je mag 3 k.w. stroom gebruiken. Bij meer verbruik moet je bijbetalen. Wij hadden 4 k.w. verbruikt schijnbaar. Ik vind de prijs veel te hoog. Was naseizoen. 29 okt. Voor een svr camping hele hoge prijs.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (16A)
lees meerUm Bierg 32
9689, Tarchamps, Luxemburg49° 56' 48" N
umbierg@pt.lu
€ 27,50 • 1 apr. t/m 30 jun.
€ 31,50 • 1 jul. t/m 31 aug.
€ 27,50 • 1 sep. t/m 1 nov.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet