Vianden, Luxemburg

Camperpark & Camping du Moulin

Aan de Our gelegen rustige camping aan de rand van Vianden - ruime plaatsen met zon en schaduw - speeltuintje voor kinderen - vis mogelijkheid in de Our - camping heeft een speciaal tarief voor met de camper op doorreis

Voordelen van de app

• Toegang tot alle reviews en foto's
  • Offline te gebruiken
  • Uitgebreide filtermogelijkheden
  • Route de Bettel 5

9415, Vianden, Luxemburg
    Toon op kaart
  • € 17,00 • 1 apr. t/m 15 nov.

2 personen per nacht incl. belasting
  • Geen geaccepteerde kortingskaarten

Kortingskaarten
Bekijk alle informatie & voorzieningen

4,4van 5
  • november 2022

Jammer, géén ster, want, hoewel volgens de NKC-app de camperplaats tot 15 nov open is, is alles gesloten! (8 nov) Gelukkig is camperpark Vianden, even verder op, wel open.

Reactie van beheerder

Goedendag, het klopt dat Camping du Moulin op 15/11/22 sluit, maar het is nu nog open. U kiest een staanplaats en betaalt vervolgens €15 aan de automaat in de ingang, inclusief water, elektriciteit en sanitair. De sanitaire voorzieningen bevinden zich in het midden van het terrein in het rode gebouw. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen in Vianden. Een prettig verblijf. Visit Vianden - Renée

• oktober 2022

Prachtig plekje waar je eigenlijk altijd zou willen blijven. Wij stonden aan het water met echt een magisch uitzicht. Aanrader.

Reactie van beheerder

Beste Helma, Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling en uw bezoek aan de Camping du Moulin. We zijn blij om te lezen dat u van uw verblijf heeft genoten en we zouden u in de toekomst graag weer in Vianden verwelkomen. Met vriendelijke groeten Visit Vianden - Renée

• oktober 2022

Mooie plaats om te overnachten. Ik stond gelukkig op een verharde plek, vanwege de regen durfde ik het niet aan om een mooier plekje op het gras te kiezen. Aan de bandensporen te zien op de verschillende plekken en een camper die later daadwerkelijk vastzat, was dat een slimme keuze.

Reactie van beheerder

Goedendag, dank u voor uw beoordeling, de Camping du Moulin was dit jaar slechts voorlopig geopend, er zullen in de nabije toekomst grote renovaties plaatsvinden. Het spijt ons als gasten hinder hebben ondervonden van het natte gras en we zoeken naar oplossingen totdat alles opnieuw is ingericht. Met vriendelijke groeten, Bezoek Vianden - Renée

Bekijk alle 90 reviews

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

Bekijk alle voorzieningen
Bekijk alle locaties in de buurt
4,4van 5
  • november 2022

Contactgegevens

Prijs

• € 17,00 • 1 apr. t/m 15 nov.

2 personen per nacht incl. belasting
  • Geen geaccepteerde kortingskaarten