Urbanizaciones playa Legzira Beach

• Douche

• Vuilnisbak

• Speelgelegenheid

• Honden toegestaan

Heerlijke plaats vlakbij het strand met prima restaurants. Enkele vriendelijke honden op het strand die het leuk konden vinden met onze hond. Wij stonden op de “benedenverdieping” en betaalden slechts 40 dh per nacht.

sailermoon

feb 2023

Kleine staanplaats zonder voorzieningen. Geen toilet, geen afvalverwerking, geen elektriciteit, douches voor 20 dirham in de appartementen. Het uitzicht is mooi, het strand is bereikbaar via een trap of verderop in de straat. Pas op met honden, er zijn agressieve, wrede honden op het strand, waarvoor godzijdank gewaarschuwd is. We werden meteen aangevallen, dus hebben we onze hond terug naar de camper gebracht en alleen het strand bezocht.

voor het uitzicht en het welkom... rustige en prachtige zonsondergang... voor de rest is alles gezegd. nacht om 70 gekke all-inclusive.

route lagzira

85352, Mirleft, Marokko

29° 26' 46" N 10° 6' 52" W

29.44612 -10.11438

parkeren in nabij het strand van Legzira - zwembad betalend gedeelte - prachtig uitzicht - ideaal om naar het strand te gaan en de beroemde olifantspoten van Ledgira te zien

€ 0,00 - € 10,00

(MAD 100,00)

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!