Camping Oasis de Tighmert

• Stroom

Minouche3

mrt 2025

We waren hier voor het eerst in 10 jaar weer en werden, zoals altijd, door Hassan uiterst vriendelijk ontvangen. Hoewel alle aan- en afvoervoorzieningen, toiletten, afwasfaciliteiten en de wasmachine (50 DH) aanwezig waren, kan een zekere mate van slijtage door jarenlang gebruik niet worden verhuld.

mariegil

feb 2025

Wie deze camping durft te bekritiseren, moet maar eens terug naar Frankrijk. Wij hebben er meerdere keren verbleven. De camping is omheind en de toiletten en douches zijn schoon. de eigenaar en zijn vrouw zijn erg aardig

Bouke

feb 2025

Prima camping , vriendelijke eigenaar goed sanitair naar Marokkaanse standaard.. In tegenstelling tot de vorige reviewer vonden wij het een redelijk schone camping ( het is geen centerparks ! ). We waren eerst bij camping Touareg die vergelijkbaar is maar zijn verhuisd omdat daar geen tot weinig stroom ter beschiiking was (net voldoende voor koelkast) en we even wat meer nodig waren. Het percentage Fransen is wat aan de hoge kant , verder OK.

-, Asrir ⴰⵙⵔⵉⵔ اسرير, Marokko

28° 56' 43" N 9° 56' 42" W

28.94518 -9.94513

Sitecode: 20964

kleine ommuurde camping met familiare ontvangst - deur meestal afgesloten, bij aankomst op de deur kloppen - veel schaduw

€ 0,00 - € 10,00

(MAD 75,27)

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!