Dar Bari Targa Marrakech

• Douche

2 weken geleden

We kwamen aan vóór sluitingstijd (19.00 uur) en hadden die ochtend telefonisch een tajine met kip en groenten besteld, die om 18.30 uur klaarstond. Een heerlijke, rustige omgeving te midden van olijfbomen, met schone en goed onderhouden toiletten, een fijne warme douche en gratis toegang tot de keuken en barbecue. De parkeerplaats was vlak en droog, ondanks de regen. Een heerlijke, ontspannende pauze voordat we het bruisende Marrakech bezochten!

C&Gvanlife

mrt 2025

Een zeer rustige plek met grote percelen gescheiden door olijfbomen. Aardige gastheren die een zeer 'eco-vriendelijke' plek hebben gebouwd waar we erg van hebben genoten. Zeer gemakkelijke toegang vanaf de A3 en slechts 35 minuten rijden naar de Souk in Marrakesh. Faciliteiten waren alles wat we nodig hadden en alles was schoon en goed onderhouden. Geweldig voor een korte stop of een langere ontspannende vakantie.

Robbo2568

feb 2025

Marc was een geweldige gastheer. Mooie plek tussen de olijfbomen. We gebruikten deze plek als tussenstop voordat we de waanzin van centraal Marrakesh in gingen. Rustig en ontspannend.

Piste aux flèches Rouges

caïdat de Loudaya, Marokko

31° 41' 36" N 8° 14' 45" W

31.69331439 -8.2458409

in een rustige olijfgaard - 5 minuten van de tol Targa Marrakech - tussen Casablanca, Agadir, Essaouira.

1 okt t/m 31 dec

€ 1,00 - € 10,00