# Camping Le Garanel

Camping aan de rand van het dorp - gebruik GPS-coordinaten - centrum 600m

Chemin de la Princesse 99
30250, Sommières, Frankrijk

- Decimal: 43.78697642, 4.08701057

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (8A) (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Betaald)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- In (stads) centrum
- Openbaar vervoer nabij

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 2/2/2026 - 3/31/2026 | EUR 21.9 |
| 4/1/2026 - 10/30/2026 | EUR 29 |

### user831688412 - 5/5
*April 2026*

Camping absoluut fantastisch! We hebben ons verblijf drie keer verlengd omdat we ons kleine stukje paradijs niet konden verlaten. Rustig, met het gezang van de vogels, en toch op slechts 5 minuten van de stad met haar super schattige historische centrum en restaurants! Er zijn ook mooie wandelingen te maken in de natuur met de hond. Alles wat we nodig hadden om het naar onze zin te hebben.

### nilon - 5/5
*April 2026*

Een prima camping en een uitstekende ontvangst. De camping is soms (op zaterdag) wat lastiger bereikbaar. Dat wordt uitgelegd bij de bevestiging maar had ik niet gelezen. Telefonisch werd ik keurig naar de plaats van bestemming geloodst. De camping beschikt over grotere en kleinere plaatsen. Sanitair was schoon en netjes. Leuk zwembad. Een paar minuten lopen en je staat in het centrum van een leuk stadje, inclusief historisch kasteel.

### Cohe - 5/5

wat een leuke camping!
ruime plaatsen,  schoon sanitair, vriendelijke mensen en het is te zien dat er  hard is en wordt gewerkt om de camping nog mooier te maken.
leuk centrum om te bezoeken  evenals een stierenvechtersarena.
lidl vlakbij

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651033182.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651033181.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651002985.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651002984.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651033183.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/occitanie/sommieres/100057/camping-le-garanel)