# Bidaivan Camper Park

centrum 1km

Barrio el Puente 76F
39788, Guriezo, Spanje

- Decimal: 43.3526283, -3.3236553

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Betaald)
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Betaald)
- [ ] Rolstoelvriendelijk
- [x] Zwembad
- [x] Broodjesservice
- [x] Fietsverhuur
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [ ] Shop of kiosk

| 7/15/2026 - 8/31/2026 | EUR 20 |
| 9/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 15 |

### MinkeWolters - 5/5
*March 2026*

Prima camperplaats, inclusief goede en schone sanitaire voorzieningen. We stonden hier met 4 andere campers. Receptie was om 19 uur pas weer open. Er stond duidelijk beschreven (oa. in Engels) dat je zelf een plek kon zoeken en hoe je elektriciteit alvast kon aansluiten. ‘s-avonds zijn er voor ons nog pizza’s gebakken.
Per nacht: cp plus 2 personen €15 en stroom €4.

### Andy&Paula - 5/5
*February 2026*

Recensies …

Een geweldige tussenstop en makkelijk te bereiken met de auto vanaf de veerboot in Santander. We hebben hier twee nachten doorgebracht en zouden het zeker aanraden en er terugkomen als we weer in de buurt zijn.

We zijn het eens met alle eerdere positieve reacties en wensen jullie een veilige en prettige reis. Andy, Paula & Jessie 🐾😊

### Anonymous - 4/5
*January 2026*

Leuke kleine camping, erg schoon, en een heel vriendelijke dame die ons inschreef. De sanitaire voorzieningen waren warm en erg schoon.

We waren er alleen maar op doorreis. Het enige wat me stoorde was het geblaf van honden uit de buurt 's nachts. Jammer, anders was het er erg rustig geweest.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651002654.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651177168.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651171021.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651171020.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651168994.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/cantabrie/guriezo/100075/bidaivan-camper-park)