# Agricamping Maiella

Kleine boerencamping - gebruik GPS-coordinaten - centrum 4km

Via Maiella Monti 1
37067, Valeggio sul Mincio, Italië

- Decimal: 45.38795321, 10.72680342

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [ ] Honden toegestaan

- Verlicht terrein

- Fietsen
- Wandelen
- Dichtbij een stad

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 26 |

### sebhoog - 5/5
*April 2026*

Heerlijke kleine camping. Matteo heeft z'n best gedaan, plekken zijn mooi ingericht en ruim genoeg. stroom en water bij de plek. Even bellen voor instructies om binnen te komen (spreekt goed Engels!). Mogelijk om grijs water te lozen. Sanitair schoon en nieuw. Ligt langs een doorgaande weg maar hier hebben wij geen last van gehad. Wi-Fi niet gebruikt. heerlijke wijn en jam gekocht voor goede prijzen. Zeker aan te raden!

### Campermaxl - 4/5
*March 2026*

Een heerlijke kleine camping vlakbij de rivier de Mincio!

Matteo is een zeer vriendelijke eigenaar en altijd attent voor zijn gasten! Vlakke staanplaatsen met elektriciteit, water en afvoer!

De wasruimtes en toiletten zijn prima!

Het fietspad naar de Mincio ligt op ongeveer 1 km afstand!

We voelden ons erg op ons gemak en komen zeker terug!

Het is geweldig dat er zulke toegewijde campingeigenaren zijn!

We kregen zelfs een fles roséwijn als welkomstgeschenk!

Bedankt!

...

### SergioPeters - 5/5
*October 2025*

Alles verliep perfect; we waren er twee dagen. Zeer mooie en schone accommodatie, met zeer vriendelijke eigenaren. Ik heb niets te klagen en kom graag terug.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/0d93ebe7-573f-4064-9c73-83ab1a14afa2/97dc8bb7-9797-4311-a5fb-b69851274334.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651004920.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651049609.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651049608.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651049607.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/veneto/valeggio-sul-mincio/100199/agricamping-maiella)