# Suryalila Yoga Retreat Center

**Beoordeling**: 2.33/5
**Aantal reviews**: 3
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Locatie bij  Suryalila Yoga Retreat Center - gebruik GPS-coordinaten - Perma cultuur - camperservice beperkt vanwege de natuur - centrum 10km

## Locatie host

- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

## Omgeving
- Zwemmen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 45 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Gillou66 - 1/5
*October 2021*

Waarom heb je dit yoga-retraitecentrum tussen de camperplaatsen geplaatst?
Niemand geeft antwoord op het telefoonnummer vermeld en wanneer je aankomt in de voorkant van de toegangspoort, die wordt hangslot na een pad van 3 kilometer op de grens van de uitvoerbaar (gaten en hobbels als een etappe van Parijs / Dakar), een dame kondigt de prijs van 61 euro voor de nacht met een maaltijd en een yogasessie. Geen lediging voor toiletten en grijs water.

### Yvonne25460 - 1/5
*October 2021*

ik geef geen sterren omdat deze plaats niet  aan mij besteed is. De camperplekken staan vol in de zon. De prijs is heel anders dan vermeld. nl 45€ incl biologisch ontbijt. We zijhiernaartoe gereden vanwege de aangegeven prijs en het zwembad. Het is wat zweverig en eigenlijk wilden ze de hond liever niet. De hond mag alleen rond de camper blijven.Wezijngebleven en hebben betaald omdat we geen zin hadden in de 3 km lange onverharde kuilenweg

### kirsten-en-mimi - 5/5
*September 2021*

ik ben hier voor een aantal
maanden nu en het is een hele fijne plek met hele fijne mensen en goede voorzieningen. De energie van deze mooie plek heeft mij weer helemaal
opgeladen. het personeel is hartelijk en verwelkomend en het communitygevoel groot, slanke daarvan houdt. fijne yogalessen en heerlijk biologische maaltijden veel uit eigen tuin, mocht je daar extra geld voor over hebben.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651006191.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651006202.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651006186.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651006185.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651006188.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/andalusie/villamartin/100257/suryalila-yoga-retreat-center)