# Wohnmobilstellplatz Zellerhof

**Beoordeling**: 3.96/5
**Aantal reviews**: 57
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Naast wijnwinkel - aan de Moezel - locatie aan zijweg van B53 - centrum Mehring: 1km.

## Locatie host

## Adres
Zellerhof 1
54346, Mehring, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 49.7941336, 6.81957399

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)
- [x] Stroom (6A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [x] Rolstoelvriendelijk

- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- Aan het water

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 17 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### vanSuylekom - 1/5
*June 2026*

helaas verhaal Duitser klopt niet wij zijn uit eigen beweging weg gereden door het oneerlijke gedrag van dame.

mijn vraag was kunt u niet naar voren ruimte genoeg ivm brand gevaar .

### dieulles - 5/5
*June 2026*

Wij zijn de Duitse auto die in de vorige recensie werd genoemd. Ter verduidelijking: we parkeerden normaal op een gemarkeerde parkeerplaats. De man keek ons dreigend aan, zei geen "hallo" en kaartte zijn probleem ook niet aan. Op een gegeven moment schreeuwde hij tegen ons en beledigde hij mijn vrouw in het Nederlands. Zij spreekt en begrijpt Nederlands! Hij moest vertrekken vanwege zijn gedrag!

### 44xzl1 - 1/5
*June 2026*

Hier 5 dagen gestaan de laatste 5e ondanks dat we die dag nog betaald hadden , weg gereden kwamen heel kort voor ons duitser staan in Nederland bij de nkc moet er 3 Meter tussen zitten
 ivm eventueel brand .

hij koos voor de duitser wij waren buitenlanders dus wij nooit meer daar .

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/bac7cd11-1f5e-41b5-a8f1-4f312511e5ba/0cccc5f6-2c7e-4490-9a28-7522327dcd4e.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651011168.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651204478.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651204474.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651130341.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/rijnland-palts/mehring/100433/wohnmobilstellplatz-zellerhof)