# Camping Draga

aankomst tussen 12-23u [hoogseizoen] 16-23u [laagseizoen] - supermarkt 300m

Ulica Palih Boraca 4
51511, Malinska, Kroatië

- Decimal: 45.12051, 14.52495

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt
- Verharde ondergrond

- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/1/2026 - 10/1/2026 | EUR 28.8 |

### Maramoeri - 4/5
*July 2025*

Een basic camping met schoon sanitair, wifi in de avond minder, wij hadden een mooie plaats maar er zijn ook plekken waar we niet zouden willen staan, €58 voor 3 personen en een camperbusje, wij hebben lang moeten zoeken voor een camping (veel campings zijn nog veel duurder) vaak boven de €100 ik beveel mensen aan om KRK  en misschien wel de gehele kustlijn een paar jaar te negeren.

### hartjes - 4/5
*May 2025*

Zeer verzorgde camping. Op loopafstand van het strand en dorpje.
Onduidelijk of camping voorzieningen heeft voor mensen die  slecht ter been zijn.
Heel vriendelijk personeel aan de receptie!

### 1ekeercamp - 4/5
*May 2025*

Ontvangen door een vriendelijke eigenaresse, die het hoofd koel hield toen er meerdere tegelijk aankwamen. Mooie kleinschalige camping, met schoon sanitair.   De zee, restaurants en winkels op loopafstand. Wij komen zeker nog eens terug!

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650698474.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650698475.jpeg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650698476.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/kroatie/primorsko-goranska-zupanija/malinska/10057/camping-draga)