# Camping Medanic

**Beoordeling**: 3.79/5
**Aantal reviews**: 11
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
locatie bij appartementenhuis met een natuurlijke weide - restaurant en supermarkt 1km - ligging in het gedeelte Livadica van de plaats Privlaka - centrum 2km

## Locatie host

## Adres
Put Brtalića 61
23233, Općina Privlaka, Kroatië

**GPS-locatie**
- Decimal: 44.2476, 15.13535

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Kosten onbekend)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi

## Omgeving
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 5/1/2026 - 11/1/2026 | EUR 22 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Küste2025 - 1/5
*August 2025*

Oplichterij is aan de orde van de dag. Deze site adverteert met € 22. Wij betaalden € 83 voor 2 volwassenen en 2 kinderen. € 8 voor elektriciteit, terwijl we geen aansluiting hadden (zonnepanelen). De buurman zou € 7 extra moeten betalen omdat hij airconditioning heeft. Niemand bij de receptie. Je belt. Het duurt ongeveer twee uur voordat de "aardige dame" arriveert. Ondertussen zwommen de kleinkinderen in het kleine zwembad. Daar zouden we € 20 voor moeten betalen. Er is geen

### Sluppi - 4/5
*August 2025*

Zeer goede camping, maar te duur vergeleken met andere caravanparken in de omgeving. €44

### AenHVerver - 3/5
*October 2022*

Vriendelijke ontvangst en behulpzaam bij zoeken van restaurant wat nog open is (2 km lopen). Als wij komen nog 2 andere campers aanwezig. Helaas wordt tijdens de 4 nachten dat we hier staan het sanitair niet schoongemaakt en wc papier bestaat uit restrolletjes. De douche en het afwaswater zijn net aan warm. Einde seizoen. Jammer.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650698483.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651044028.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651044023.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651012072.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651012069.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/kroatie/zadarska-zupanija/opcina-privlaka/10062/camping-medanic)