# Lago Idro Glamping Boutique

**Beoordeling**: 4.11/5
**Aantal reviews**: 9
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Camping - het Idro-meer - resort midden in de natuur -  outdoor wellness-pad met sauna en jacuzzi - centrum 300m

## Locatie host

## Adres
Via Carlo Alberto dalla Chiesa 7
25070, Anfo, Italië

**GPS-locatie**
- Decimal: 45.76392718, 10.49340009

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Gratis)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Gratis)
- [ ] Rolstoelvriendelijk
- [x] Zwembad
- [ ] Broodjesservice
- [ ] Fietsverhuur
- [x] Wasdroger (Kosten onbekend)
- [ ] Shop of kiosk

- Aan het water
- Sauna dichtbij
- Jachthaven in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 12/20/2026 - 12/31/2026 | EUR 42 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### N.Dekker - 3/5
*September 2025*

We hebben hier 3 dagen gestaan.
Prima camping.
Alleen je camper hier installeren is wel een probleem, want de meeste plaatsen lopen erg schuin af, met een hefsysteem is dat geen probleem, maar met de oprijblokken en een paar balken lukte het nog niet om de camper waterpas te krijgen.
Verdere een mooie camping en een prachtige omgeving.

### Lvdleemkolk@gmail.com - 5/5
*June 2025*

Viijf sterren dik waard. Een week met onze camper daar gestaan. Wel aan het meer, dat zijn super plaatsen. Pracht sanitair. goed restaurant. Goede wifi. mooir wandelingen in de omgeving. Let op het zwembad. gedeelte is dieper en wordt niet aangegeven. Is ook glad. Kom hier toch graag een weekje terug.

### camppatje - 4/5
*July 2023*

We wilde paar dagen naar Idromeer, verbleven 3 dagen op deze camping; zeg maar glamping. Prima familiecamping. Alles tot de puntjes toe georganiseerd, mooi sanitair en volop wateractiviteiten mogelijk. Maar voor ons als camperaars zonder (jonge) kinderen bij ons een beetje ‘too much’. Een bandje dragen gaat ons net wat te ver en maken nauwelijks gebruik van alles. Aan overkant v.h. meer ziet het wat gemoedelijk uit , denken we.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651016359.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651046075.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651046074.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651073545.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651046082.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/lombardije/anfo/100763/lago-idro-glamping-boutique)