# Sheppards Rest

van tevoren boeken - minimaal 5 dagen - centrum 4km

Vereda Los Ñíguez 99
03150, Dolores, Spanje

- Decimal: 38.1562049, -0.7548542

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Fietsen
- Wandelen
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 15 |

### ErwinTelkamp1 - 4/5
*August 2025*

Goede camping. Heel leuk en vriendelijk ontvangst. Lekker zwembad en heerlijk rustig.
Gratis water in de koeling leuk als je dan een vrijwillig aardigheidje achterlaat voor de dieren. 6 verse eitjes voor 1 euro. Wij komen zeker nog eens terug. Bedankt

### nuggetwoman - 5/5
*January 2025*

2 nachten hier gestaan. Vriendelijke Engelse eigenaresse.  We hadden een mooie afgeschermde plek. De meeste van de plaatsen werden bezet voor langdurige overwinteraars die met elkaar een gemoedelijke community vormen. Faciliteiten prima met een mooi zwembad erbij.
Dank aan Jill en onze lieve buurvrouw Ursula uit Oostenrijk.
Wij waren de Lucky ones voor een plekje hier want als passant is dat niet van zelfsprekend.

### Guria - 5/5
*July 2024*

Eenvoudige plek oké, maar verre van slecht, het is goed georganiseerd, schoon en ongelooflijk vriendelijk van de eigenaren. Ruime plaatsen, voorzien van stroom, water en grijs, maar er is ook toiletafvoer, omheinde percelen voor wie een hond heeft. Prachtig zwembad met volledige toegang, we vonden het geweldig, ik raad het ten zeerste aan, mimimimimiless. 😉

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651022582.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651032663.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651024909.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651024908.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651024826.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/valencia/dolores/101110/sheppards-rest)