# Camperplaats Bij Frans

**Beoordeling**: 4.49/5
**Aantal reviews**: 89
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Locatie in landschap met grasweide, bos, kleine vennetjes en poelen - Amersfoort, Leusden,  Scherpenzeel en Barneveld - centrum De Glind 1.5km

## Locatie host

## Adres
Ringlaan 14
3794 MV, De Glind, Nederland

**GPS-locatie**
- Decimal: 52.110217, 5.509022

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [ ] Douche
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### LL64 - 5/5
*April 2026*

we hebben bij Frans 1 nachtje gestaan om de camper klaar te maken voor het nieuwe seizoen. mooie rustige camperplek. er stonden er nu maar 9 maar als het vol staat (24)lijkt me het een drukke bedoeling. verse eitjes gekocht en mooi schoon toilet. voor 1 nacht op doorreis prima

### wwcamper - 5/5
*September 2025*

super genoten hier zeer vriendelijk ontvangen en te woord gestaan,en wat een heerlijke rust hier,met mooie fiets omgeving en om museums te gaan bezoeken in Amersfoort heerlijk genoten en we komen zeker terug bij jullie

### TQ - 5/5
*August 2025*

Dit is een CP naar ons idee. Heerlijk ruim. Vrij uitzicht. Er is een toilet aanwezig. Maar voor ons hoeft dit allemaal niet. Zo blijft ook de prijs laag. Topplek. En leuk oude ambachten museum in Terschuur. Kan je ook lekker lunchen.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651189706.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651189459.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651189457.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651189454.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651172406.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/gelderland/de-glind/101465/camperplaats-bij-frans)