# Natuur Camperplaats Texel

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 4.73/5

Privé plaats voor natuurkampeerders - aan de duinrand bij een stilte gebied - aankomst na 15.00u - vertrek voor 12.00u - eventueel gebruik van strandhuisje bij paal 21  - overdekte fietsenschuur - centrum de Koog 3.5km

Ruigendijk 21
1796 MP, De Koog, Nederland

- Decimal: 53.1056561, 4.7883697

- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)

- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- In bosgebied
- Openbaar vervoer nabij

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 3/15/2026 - 3/31/2026 | EUR 45.1 |
| 4/1/2026 - 10/31/2026 | EUR 47.6 |

### de-Leeuw - 4/5
*May 2026*

Wij hebben 6 dagen gestaan op deze mooie plaats.
 De eerste dag was schrikken: geen  afvoer voor het toilet, geen loosput voor grijs water en geen buitenkraan om de watertank met een slang te vullen.
Marleen heeft haar uiterste best gedaan om oplossingen te vinden.
Uiteindelijk heb ik het toilet geleegd in het gewone toilet, de watertank gevuld met een emmer onder de douche en het grijze water opgevangen in een tank en ook in het toilet gemikt.

### F.-Baan - 4/5
*May 2026*

Prachtige privé camperplek bij De Koog, goede uitvalsbasis voor wandelen en fietsen. Er is een overkapt deel waar je kunt zitten en/of fietsen kunt stallen. Het sanitairgedeelte is aan het huis van de eigenaar, met een smal paadje door hun tuin.

### sonjao - 5/5
*October 2025*

Wij hebben genoten van deze heerlijke plek voor ons alleen. Superschoon sanitair.
Af en toe kwamen er mensen voorbij van Staatsbosbeheer om naar de eendenkooi te gaan. Dit was geen enkel probleem, aardige mensen die ook onze rust respecteerden.
Marleen is een superlieve host, zonder opdringerig te zijn. We kregen mooie bloemetjes mee bij het afscheid 🥰. Met QR code kun je lekkere biertjes of fris kopen.. Wij komen zeker terug!

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/58d80bb6-9a3b-4574-8b0c-bd7237f4792a/94b2ab59-0ec6-40f4-ba67-05ef5c5cf88b.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651035809.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651255306.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651251676.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651248629.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/noord-holland/de-koog/101483/natuur-camperplaats-texel)