# Camping Municipal Les Etangs des Moines

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.55/5

Stadscamping  met ruime camperplekken - centrum Fourmies 3,5km - goed uitgangspunt  voor de fietsroute Velo 3

Rue des Étangs 100
59610, Fourmies, Frankrijk

- Decimal: 50.00574717, 4.06194755

- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Gratis)
- [ ] WiFi
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [x] Rolstoelvriendelijk

- Wandelen
- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/1/2025 - 10/31/2025 | EUR 17 |

- ACSI - Campingcard

### mvierling - 1/5
*July 2025*

Wij waren hier op een vrijdag en zaterdag in het hoogseizoen. Blijkbaar is het dan elke avond en nacht feest op de camping met harde muziek en dit gaat de hele nacht door. Plekken voor campers zijn inderdaad netjes. De Netflix serie undercover zou hier zo opgenomen kunnen zijn qua eigenaren van de stacaravans . Toen de tweede avond weer de muziek hard aan ging en alle families van de vaste stacaravans zich verzamelden, zijn wij snel vertrokken.

### SonjaEnHans - 4/5
*April 2025*

Prima camping en sluit me aan bij de reviews van juni/juli25. Wij waren daar 1 nacht (23-24April25.) Maar vermeld moet ook worden het restaurantje (maandagavond gesloten) aan het meer op loopafstand. We hebben daar heerlijk gegeten.  Aanrader!
Daarom niet 3 maar toch 4 sterren voor deze plek.

### Rodekroot - 4/5
*July 2024*

geasfalteerde plekken met gras ernaast. nogal wat stacaravans verhuurd aan werklui. aan een recreatiemeer. sanitair verouderd maar schoon.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651031994.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651031998.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651032000.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651193419.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651193418.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/hauts-de-france/fourmies/101528/camping-municipal-les-etangs-des-moines)